Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Pàgina Inici

notícies

  • Subvenció de la Diputació de TarragonaSubvenció de la Diputació de Tarragona,
    La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de Vilaverd subvenció per al finançament de despeses per a la millora de les instal·lacions i equipaments dels consultoris mèdics locals convocatòria 2019 per import de 2.469,00 euros.
  • Subvenció de la Diputació de TarragonaSubvenció de la Diputació de Tarragona,
    La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Vilaverd dins les bases de subvenció per actuacions de protecció de la salut pública per a la gestió d'espècies plaga i espècies invasores en espais urbans i periurbans i recollida d'animals domèstics abandonats, convocatòria 2019, una subvenció per import de 3.166,41 euros.
  • Subvenció de la Diputació de TarragonaSubvenció de la Diputació de Tarragona,
    La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de Vilaverd  dins les bases de subvenció per actuacions de protecció de la salut per la millora de la gestió i la qualitat de l'aigua de consum humà, convocatòria 2019 , l'import de la subvenció ascendeix  per al manteniment 1.906,67 euros

noticies

destaquem:

 
Jocs tradicionals
 
Aquest estiu 2016 hem realitzat l'activitat Jocs Tradicionals a Vilaverd.
Si hi has participat, si us plau, ajuda'ns a millorar responent aquest petit qüestionari anònim.
Gràcies!
 
 
 
 
 
Jove, ens interessa la teva opinió. Contesta l'enquesta!
 
Estem molt interessats a conèixer la teva opinió sobre el que pots trobar a faltar o millorar del nostre poble. Per aquest motiu hem elaborat un petit qüestionari per tal de detectar les teves necessitats i les teves inquietuds. L'objectiu és poder preparar actuacions del teu interès. Els joves sou el futur de Vilaverd i la teva opinió és molt important, anima't i respon l'enquesta! Moltes gràcies per endavant!

 
 
 

   

 
S’enceta una campanya per posar cara a l'exclusió social
 
Últimament sentim anomenar els conceptes d’inclusió i d’exclusió, sobretot amb la recent celebració de la Marató per la pobresa de TV3. Però és un concepte tan complex que es creu que només afecta una part determinada de la població. La realitat és que no hi ha una situació concreta.