Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Pàgina Inici

notícies

 • Diputació de Tarragona Subvenció PAM 2019Diputació de Tarragona Subvenció PAM 2019,
  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Vilaverd dins les bases especifiques reguladores del Pla d'Acció Municipal de l'anualitat 2019 (PAM) l'import de 5.000,00 euros en concepte de Sosteniment del lloc de secretaria-intervenció.
 • Diputació de Tarragona Subvenció PAM 2019Diputació de Tarragona Subvenció PAM 2019,
  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Vilaverd  dins les bases especifiques reguladores del Pla d'Acció Municipal de l'anualitat 2019 (PAM) una subvenció per import de 8,756,19 euros per a la Recuperació de les antigues escales de pedra d'accés a l'Ermita del Montgoi
 • Diputació de Tarragona Subvenció PAM 2019Diputació de Tarragona Subvenció PAM 2019,
  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Vilaverd dins les bases especifiques reguladores del Pla d'Acció Municipal de l'anualitat 2019 (PAM) una subvenció per import de 17.108,81 euros per a la pavimentació del Parc Infantil de la Pl. de les  Masies

noticies

destaquem:

 
Jocs tradicionals
 
Aquest estiu 2016 hem realitzat l'activitat Jocs Tradicionals a Vilaverd.
Si hi has participat, si us plau, ajuda'ns a millorar responent aquest petit qüestionari anònim.
Gràcies!
 
 
 
 
 
Jove, ens interessa la teva opinió. Contesta l'enquesta!
 
Estem molt interessats a conèixer la teva opinió sobre el que pots trobar a faltar o millorar del nostre poble. Per aquest motiu hem elaborat un petit qüestionari per tal de detectar les teves necessitats i les teves inquietuds. L'objectiu és poder preparar actuacions del teu interès. Els joves sou el futur de Vilaverd i la teva opinió és molt important, anima't i respon l'enquesta! Moltes gràcies per endavant!

 
 
 

   

 
S’enceta una campanya per posar cara a l'exclusió social
 
Últimament sentim anomenar els conceptes d’inclusió i d’exclusió, sobretot amb la recent celebració de la Marató per la pobresa de TV3. Però és un concepte tan complex que es creu que només afecta una part determinada de la població. La realitat és que no hi ha una situació concreta.